06 February 2013

Bestnye...dapat





Assalammualaikum
ha ni best klu bab mkn ni mmg la aku paling sgt la suke..
sape yang tak suka mkn tutup mata ok....jgn tgk...
ha meriah kan warnenya..
tp klu warna ungu lagi cantik kan..
ok ari tu teman akku ni ade g tau yang dia ade singgah cameran tau 
so akku tak de la nak mintak ke ape..tp cam teringin nak g je sebenarnya huhuhuh
soknya dia msg la ckp aku kat ne...
so aku g tau aku kat kg la cuti...
dia nak jmp sbb nak bagi brg la katanya...
aku pun ok la jmp lepas dia balik keje...
so bile jempa dia tu cam pelek jap la sebenarnya bukan pe aku tak pernah tgk dia pakai cm tu....
so nmpk cam cute hahahhah ting tong jap aku hahahh
dia masuk kete je...terus bagi aku ni...hahhah 
tp teman ae...sbb igt kat aku ni..
aku dah la boring duk umah so sambil tgk tv aku mkn la
balik tu family aku taye mane datangnya buah semua ni...so aku g tau kwn aku bagi...
ibu aku dah pandang-pandang huhhuuh....
wat la tak tau je...




ni la buah nya sedap kan....tgk pun dah tertawan dihati ni lagi la bila mkn 
nyam...nyam.. sedapnya



ha yang besar tu ni jambu la perisa strawbery tau....sedap..

No comments:

Post a Comment

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers