16 January 2013

SNOGURT!!!


Assalammualaikum....
ptg tu ni dapat call dari mmg umah..taye balik keje kul brp....
biase la dalam bulan ni aku selalu balik lambat lambat keje kul9 balik kul 9...sbb staff mlm x cukup....
tp aku dok la bodet chef nak balik awal dlm kul 8....
so nasib la mood chef ok lak ari ni....so aku msg aida ok set kul 8 kite lepak...
diorg dtg kat tmpt keje aku n terus g lepak...
aku poun tak tau diorg nak lepak kat mane...teibe je si aida kata nak mkn aiskrim..
so aku pun on je la..
sekali kat SNOGURT dia bwk aku....
ok la aiskrim juga kan...



ha ni yang kami mkn yeng agak meriah tu si aida la...aku biase2 je ngn iza...


aida, me, iza....tudung sama ngn kedai....


nak tau ape yang best kedai ni sia ade tmpt duduk cam tilam so aku ni jakun sgt...
siap baring2 lagi kau...
pnt keje wei....tgk muka pun tau da.....


pnt pun kne senyum 


aida n iza...


pas lusa nak g yourgurt lak ngn bos.....

No comments:

Post a Comment

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers