15 January 2013

MAJALAH RASA JANUARI 2013..


Assalammualaikum...
lama x update blog ni mesti dah x de sape nak tgk...
dah la boring...x menarik lagi kau...
pape pun nak cite gak...
nth bile tarikhnye aku dah lupe sebab dah 2 bulan lepas rasanya majalah rasa datang kedai...
mula-mula nak datang pada ari khamis so ok je la bos pun dah g tau..
tetibe je ari khamis aku datang keje tup..tup...
budak-budak ni g tau yang majalah RASA datang semlm ..so ari rabu la kan time aku cuti ok ...aku kan cuti setiap ari rabu je..
ha la x de rezeki la org kata so terima je la....buka  ape pun saje je majuk kejap...
klu sesiapa nak tgk majalah ni si la beli ae....
mcm2 resepi ade kat dalamnya..so sape yang nak belajar buat kek pun ade....



ni la dia dalam MAJALAH RASA...


ni pic chef.....
ha time ni aku igt la besday dia pada 17 disember ---- ok..
time ni mmg ,nak wat mkn2 sbb ade staff yang nak benti dan abis pratikal so sambut la sekali....
tp chef x tau pun yang nak smbut besday dia sekali...
tp hpy la sbb semua brkumpul sekali kecuali azizi je x de sbb dia x dtg keje demam kn...
time ni mkn puas2 bos belanje mkn KFC....................
JGN JELES YE....




No comments:

Post a Comment

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers