15 January 2013

Andaman 12.12.2012


Assalammualaikum.....
bulan lepas aku teman kwn aku g kelas andaman dekat ampang...
aku pun bukannye tau tempat tu kat mana pun...
just sekadar teman kan je la kan elok lak time tu aku cuti...
sebenarnnnya 2 minggu awal dia call suruh aku teman g ampang...
 so aku pun cuti time ari rabu je so molek sgt la aku leh teman kan....
di sbbkan dia x tau jalan nak ke rumah aku yg kat bangi tu..
so mlm selasa aku balik kg dengan bantuan kawan yang sgt baik ati..
lepas aku balik keje,kemas brg cikit terus balik kg...
so awal pagi kul10 lebih kurang dia ambik aku kat umah...
n terus gerak ke shah alam jap dia nak antar barang dekat kawan dia...
lepas ke shah alam terus ke ampang..
di sebbkan aku mmg tak tau jalan dan dia pun igt2 lupe...
so tepon la akak yang wat kelas tu taye arah jalan nak ke kelas...
akhirnya jmp gak....
smpai sana terus kan ape yang sepatutnya so aku jadi model untuk kwn aku ni....
sebenarnya aku x pernah pun di lukis or mekup pun...
so ari tu lak kwn aku ni mekupkan...
sgt berpuas ati dengan teknik mekup dia....
tekni yang paling best sekali mekup tanpa cukur kening...
ade sesetengan penganti ade yang nak cukur kening.....
tapi aku tak nak....so ni la hasilnya....
.





sgt berpuas ati....



ni la dia kwn aku....sudah ade lesen andaman ok...
so sape yang memerlukan mak andam boleh la 
msg di facebook sy...

No comments:

Post a Comment

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers