04 December 2012

Bila dah bertukar status - Part 1


Assalammualaikum.
rasa cam tak sangka dan tekejut gak bile bff aku call n mntak tlg kat aku... 
igt kan knp rupenye.....
lagi 3 minggu dia nak kawin...dah pengapit dia tak jmp lagi...so dia mntak aku tlg jadi pengapit dia....
so aku dengan senang ati pun setuju la untuk jadi pengapit dia...
walaupun sebelum ni aku tak pernah pun jadi pengapit sesiapa pun....
so aku teru mintak tukar cuti aku dari hari rabu ke ari ahad....
lagi 4 ari majlis kawan aku ni dia call n mintak tukar warna baju pengapit so ok je la ...
nasib la jmp gak warna yang dia suruh cari tu....
mlm sabtu aku balim kg la...coz rumah dia dengan aku bukan jauh pun ...
dan nasib ade kawan yang sgt baik hati nak tlg ambik aku dari bangi antar aku balik kg biase la dah mlm kan tak kan nak balik naik moto lak...BAHAYA org kata lagi2 anak dara kan....

majlis kawin kul 12.30 tgh ari..... 
aku datang dah lambat sampai pengatin call kul 12.15 baru aku sampai....
biase la menumpang org kan kne la tggu kwn aku si wani ni ambik....







pengantin baru siap dan tgh tggu penganti lelaki....


wani, pn.mira,aku n nani.....lepas ni sapa la kan....


ni la dia penganti perempuan nya...cik mira...OOOppppss...bukan cik dah...Pn.Mira....



alamak pak cik sebelah ni knp lak....tgk kain panjang sgt ke...



sama cantik sama padan......



tak sangka aku jadi pengapit kawan aku ni....
biase aku tgk je org kawin tp ari tu aku jadi pengapit lak....



penganti perempuan lagi tinggi dari aku sebenarnya....aku je yang rendah.....alamak...
cm ni kne makan kacang panjang la 




dekat atas pelamin mcm2 ragam....pengapit lelaki...



pengapit lelaki masih solo sapa yang nak knl boleh la.....
untuk pengetahuan semua pengapit lelaki adalah abang kepada penganti lelaki...


ni semua kwn sekolah ade yang x dapat hadir pada majlis ni dan ade yang datang lambat....
happy sgt tgk kawan aku dah kahwin....



senyum sokmo semua.....






tgh dgr kwn aku berkaraoke....



ni dia cik yati berkaraoke siap 2 buah lagu lagi....klas ko jah...



dulu kwn aku yang ni kawin arip dan ain...



pas tu cik mira n daus lak yang kawin...pas ni sape lak yang akan aku mkn nasi minya dulu...
huhuhuhhhhh...duk pg kenduri kawin org je ambik berkat org kata....
.




dulu masih bujang sekarang dah ade yang kawin.....
semua menjadi kenagan yang sgt manis untuk tahun 2012 ok.....


No comments:

Post a Comment

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers