31 October 2012

Suka kalau dah pandai...

Assalammualaikum...
ok aku kate nak sambung cite kan pasal ape yang aku wat kat tempat OJT...
sebab aku ni tak pandai nak bermadah2 nak bercerita kat korang semua so untuk menjadi kesenangan aku dan korang aku kongsi pic bagi korang tengok la ae...walaupun nak kata cantik pun tak tapi puas ati gak la bile aku dah mula pandai sikit2 untuk menghiaskan kek ni....


kek hello ketty...cantik kan ok...bukan aku wat ye ...
ni kawan aku yang wat cik salma...


ha ni nak kate cantik pun ok la dari x reti nak wat kan..
ni baru aku yang wat ye...



kek red velvet....sedap...



ha yang ni aku lemah sikit jap aku igt ape name kek ni...
walaupun dah 2 bulan aku OJT kat kedai ni aku de 1 penyakit
penyakit ilang ingatan hahahhahah


ni dia cik salma kawan aku...dia lagi pandai tau wat keke dari aku...
so semua aku belajar dari chef n salma la...


teruknya aku ni wat kek sampai cam tu sekali....
aksi ni dilarang ook waktu membuat kek...huhh



fokus ok...



jangan ingat aku wat kek je...
aku pun wat pembungkusan roti...



rehat jap....



ok ni wat tiramisu glass k...



salma mmg suka makan...so ape yang ade depan mata dia mesti hinggap kat mulut dia..
hahahah


ha kek ni baru aku igt namenya kek black n white
cik salma sama comel ngn kek anda....

untuk membuat tempahan aku membeli kek boleh la ke.....

BREAD TIME BAKERY
BANDAR BARU BANGI 
SEKSYEN 9 SELANGOR.

No comments:

Post a Comment

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers