03 September 2012

raya sakan..

Assalammualaikum...
lama x tgk blog ni windu menguasai diri ni..
dapat cuti 3 minggu sebelum pratikal best mmg best tapi tggl mggu ni je cuti...
takut la nak pratikal ta pape pun sempat beraya bersama kekwn aku ni...
cam biase yang mane ade masa terluang je yang hadir pada hari tu...dari pagi sampai ke malam kitorg kuar..
yang pasti happy la ye....pas ni aku dah bz nth bile ada masa ke aku nak lepak ngn diorg ni g...rasa time raya je la kot dapat jumpa...


ni dekat umah hilman....pas kenyang makan kat umah dia terus ke rumah seterusnya....


di halaman umah aku....tahun lepas x dapat datang umah aku coz x de org tahun ni sempat la datang ae...





last jmp diorg ni time sekolah je la...sekarang dapat jumpa balik hehehehe..


org men pakai tangan din men pakai kaki





sempat g kat alamanda.....


sebelum nak balik bergambar bersama.....gadis ayu


bile dah jumpa mcm2 ragam ade..yang penting happy hehhehhe
jumpe lagi ye kekwn....

3 comments:

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers