11 May 2012

Kejutan...


Assalammuaalaikum..
ai kekwn ku yg comel lagi tampan..
ala ari ni baru aku de kelapangan nak menziarah blog aku yang hampir x bernyawa.
bile dah masuk tahap 2 ni bz sampai nak rehat pun leh dikira brp jam la sgt..
tp best la juga boleh buat mcm2 produk...
cik sy kate sebelum OJT kena latihkan diri wat keje byk...
nanti bile dah OJT senang x rasa susah...
betul juga kata cik aku ni.. tapi kalau aku la yang nak wat  memag tak la kan..
di sebabkan kemalasan dalam diri sampai tahap 100% ade lagi..
tapi aku nak cite le sebenarnya..bulan 4 yg lalu...
eh suke ati aku la nak cite tahun bile kan..pape pu aku nak juga hahhah...
besday my kwn saya yang dah nak kate tua x tua la..
saje konon2 nak kutip duit untuk hias klas padahal wat kejutan untuk bdk2 ni..
ade yang dah tau tapi wat tak tau la muka memang kena wat tak bersalah...



kami tak buat besar-beasr pun just untuk menceriakan je..
biase bajet pun tak bayak kan..



mereka yang suke memcah kan suasana yang sunyi...



besday budak dua org ni la...
bukan men suap2 lagi..









ni la budak semua dalam kelas aku...tp ade yang tidak ade sebab ade aktiviti di luar..
seronok sgt bile ade aktiviti cam ni..
pas ni tak de nak lepak mkn2 ramai cam ni..
akan aku rindu ngn diorg ni semua..
setiap pertemuan mesti akan aku perpisahan....
tetapi bile terjalin persahabatan tak kan ke mana..
igtan dalam setiap dalam doa....

No comments:

Post a Comment

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers