10 April 2012

Rakan-rakan seperjuangan IST.....


Assalammualaikum...ai semua aku pepagi dtg kerajinan aku untuk update blog..
dulu punya la bz sampai tak de masa kelapang untuk istirehat..ari lak cuti umum rajin lak aku bangun terus peluk leptop aku untuk on terus update blog suriani sakura aku ni...
lama dah nak update pasal kekwn klas aku ni...tp x la ramai sgt sepatutnya klas aku ni..tp pas sebulan tambah rakan klas aku ni bercampur dgn senior.. tp sampai bulan 5 saja...



ni Hirnani nama glemor dia p _ _ _ merangkap adik angkat aku yg paling rapat syg dia...


ni lak kwn aku paling lama sejak aku keje lg...nama dia farah



ni la yg comel aspa ...


ha yg cute lak ni adik teha tp aku suke paggil dia hijau...ade sebab knp aku pggil dia hijau..


uni nama mak dia bg so aku pggl lain tau name dia name glemor le...



aishah la ni tp depan nama dia tuan uhuhhuh...


ha bdk ni la umirah...x byk ckp dlm klas



nana...nana suke ikt cara n kepala sendiri



mahirah...pandangan luas..


shapura aku pggl mek dora...comel bdk ni...suke tgk care dia mkn...



last sekali nad..aku pggl kembar huhuhhu


seronok knl mereka sbgai rakan aku...walau pun x lama kita semua bljr brsama tp...pengenalan yg sekejap menjadi kenangan yg paling indah x dapat di lupakan dalam igtan...keseluruhan nya semua tu pangkat adik aku je tp kite semua menghormati antara satu sama lain...

No comments:

Post a Comment

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers