20 March 2012

Hasrat Tercapai...

Assalammualaikum
rindu ye dah lama x update blog aku ni.
atas sebab2 kesibukan pada diri aku ni yang tidak menyempat2 nak update..
ujung bulan januari aku dah sibuk dengan pendaftaran aku untuk stdy..
jauh bebenoh ha aku ambil kos ni..
tp sebab semangat aku nak stdy tu ada kan so aku sambung selama setahun..
3 ari aku de orentasi dan 3 aku g jati diri lak..
amat memenatkan juga dan pelbagai dugaan aku kene sengat lebah dekat kaki lak tu...mau seminggu kaki aku bengkak biru gitu la juga...
tp menyeronokan dapat kawan baru..mcm2 aku belajar...
nak mengadap leptop cam dulu dah x de la sgt kan coz tipa2 minggu aku de exam..
pastu aku kena buat produk lak untuk melatihkan diri ...
rindu punya pasal dgn blog aku ni aku update la kejap..
ok sok aku sambung cite lagi la coz aku dah ngantok sok pagi kul 7 aku de senaman pagi..
n kelas kul 9 pagi...harap2 sok ade aktiviti yang mencabarkan...
ok sok kite jmp lagi ...
da....
dalam hidup ni jgn jadi bayang2 yang akan menjadi api untuk manusia yang tidak bersalah...



3 comments:

  1. hehehehe...ksian awk erk tpkse jauh2 dr kluarga...hehehehe..
    sabaw kak erk ^_^

    untung lhe artis...hehehe

    ReplyDelete
  2. x sngke umo dha mngkat...hehehe..
    smoga succes dgn apa yg di idam kn...^_^

    ReplyDelete
  3. hehehehe...ksian awk erk tpkse jauh2 dr kluarga...hehehehe..
    sabaw kak erk ^_^

    untung lhe artis...hehehe

    ReplyDelete

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers