24 January 2012

Perkongsian...


Assalammualaikum
pada malam ni mood aku jd tak menentu...sedih je rase nak menangis pun ade..
tak tau nape lak tetibe je emo sorg2 je...cz td ternmpk satu bende yang membuat aku sedih sgt..
dah lama aku pikir positif je pasal bnde ni tp ari ni rasa aku tak dapat nak kawal perasaan...
nak kongsi ngn org len pun rasa serbesalah sgt..
mesti kate aku ni gile ke bodoh sgt ke mana la tau kan..
so simpan je dalam ati...biar la pada luaran org pandang kita happy je tp dalam ati tak kan ade sapa tau...
harap sangat ia pulih tp rasa dalam mimpi je kot...hanya allah saja yg tau apa yg hamba dia hadapi skrg..
allah kuat kan hamba mu ini sesungguh nya hamba mu adalah insan yang sgt lemah buat masa ini..


1 comment:

  1. la nape?
    chiil okke..
    sy thow kdg2 kte akan rasa jiwa kita kosong tau..pham sgt da 2..
    sbb kdg2 sy akn merasa bnde yg sma mcm awk ase tau..
    hahah ! owg kta bhwa nie adlah waktu2 kite nk meningkat remaja..
    so kmbali mengingti allah tau !
    sy doakn yg terbaik buat awk..
    kerana allah menyayangi smua hambanya..

    ReplyDelete

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers