10 January 2012

Dugaan pada tahun 2012....

Assalammualaikum 


Tetibe rasa rindu pulak aku dengan blog suriani sakura ni...
rase nye last aku melawat dia bulan lepas.....
tu la pasal bz teramat sgt sampai tak igt kat blog aku ni...
mcm2 yang terjadi pada tahun 2011.. banyak kenangan pahit dan manis..
rasa syg nak tggalkan tahun 2011
dan masih berharap pada tahun ni ada banyak perubahan dan lebih baik dari sebelumnya...
doakan ape yang aku impikan tercapai dengan jayanya..
awal tahun ni je dah byk tawaran aku terima..
dari pelbagai kebaikan dan sebaliknya...
hanya 1 saja yang aku kena pilih untuk masa depan aku...
so aku perlukan pandangan dari org disekeliling aku 
untuk membolehkan aku membuat keputusan yang terbaik
selama 2 minggu aku pikir dengan baik akhirnya allah telah memberi petunjuk pada hambanya...
dan aku terima seadanya atas segala keputusan yang aku buat ...
walaupun ade sesetengah org berkata sebaliknya atas keputusan tu....
mungkin dah tiba masa untuk aku membuat pilihan sendiri.



sesetengah pilihan yang kita buat mungkin ade hikmahnya..
hanya peringatan diri sendiri...

1 comment:

  1. fkir yg trbaek utk dri sndri.......

    ok!!!!!!!!!!!! ^_^

    ReplyDelete

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers