09 December 2011

Luangkan masa bersama mereka...

Assalammualaikum dan selamat malam semua...

Hai kekawan semua saje gedik nak update blog memalam ni...
rasa cam dah berapa minggu tak update ..
x de masa biasa la hujung tahun ni bz sgt..
dengan kerja lagi dengan hal lain lagi...
tapi sempat gak la aku luangkan masa ngn mmbe aku ni sebelum 
aku berangkat ke perak untuk beberapa hari..
cadang nak balik sepang lepas waktu kerja tp allah tak mengizinkan hambanya ini pulang
kerana hujan lebat diputrajaya sampai ke malam..
so pas call ibu tak jadi malam tu kena gerak pepagi cz tengahari nak gerak ke perak...
so pe g karok jap ngn mereka di alamanda..
cm biase cik mira ambik aku kat rumah la..
so nak bg korang jeles cikit tgk aku de ciri-ciri seperti seorg penyanyi tak 
(perasan je lebih)


baru je sampai pening nak pilih lagu..


dengar dua org melalak kat depan kiteorg..



ha tu dia tiba masanya aku and cik mira menujukkan bakat...



cam kelakar je aku nyanyi cz suara aku cam tak keluar lak...
pape pun puas la melepaskan perasaan walaupun sedikit...
:-)

1 comment:

  1. hehehe...plakon bleh ar awk..tp mnyanyi jgn taw


    ^_^

    ReplyDelete

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers