19 November 2011

Globel Diabetes Putrajaya

Assalammualaikum...
apa khabar teman-teman ku disini...
tertibe je kerajinan pada pagi ini untuk berkongsi dengan kamu semua...
kerana pada tempoh hari aku tidak kesampaian untuk update pasal larian Globel Diabetes Putrajaya
pada 13 nov 2011 yang lalu
so pada ari ni aku nak kongsi la..
so aku mmg cam ni suke melalut pada pg ni hahahaha...
banyak gak la sambutan diberikan oleh org awam...
klu tak silap aku pada tahu lepas diorg buat di presint 2 putrajaya...
tp pada kali ni dia buat kat tempat lain dan agak jauh...mau tercabut kaki aku ni...
korg tau kat mane presint 13??
kat situ la yg diorg buat...



cik fiza & me tgk no kami cantik kan....


diorg ni aku x knl k... tp mereka org kuat untuk anjuran semua ni...
(senyum...)



ok...ni semua rakan seperjuangan aku...sebelum lari mesti ambik tenaga
 bergambar dulu baru de mood nak jalan 






tgk budaj ni sekali pandang cm mia sara kan.. 
comel tau bdk ni tgk sape maknye...





berbilang kaun dan usia melibatkan diri dalam acaran ni....



ni kes kecewa no x bertuah....


cik didi yg membuat promosi roti hahahhah

sekian penat aku jalan 5km untuk acara tersebut....
pape pun mmg hppy gile kot..
tahun depan aku nak join g..ok sape nak join leh la jmp saya huhhuh

No comments:

Post a Comment

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers