02 November 2011

Fesyen Tudung HANA TAJIMA

Assalammualaikum... 
Bulan 10 rasanya bulan yang paling aku bz kot untuk update blog yang nak kate tak berapa nak meria atau pun menjadi persinggahan semua insan yang comel untuk ikut..
tapi tak pe disebabkan kecekalan hati dan jiwa..
merajinkan la diri hari ini untuk update blog aku ni...
sebenarnya aku kongsi dengan korang semua pasai aku baru ye tengok you tube pasal fesyen tudung 
HANA TAJIMA
sapa yang tak kenal beliau ni meh cini aku tolong ketuk kaki tu sepuluh kali...
beliau adalah salah seorg blogger yang popular pada abad ini..
ecah ayat nak gempak je huhuhuhu...so ape kate korg dengar je dan renungkan..



Betul pe kata ustaz ni selagi seorg wanita itu masih menutup aurat tak salah caranya...
yang ade org kita ni dok p sama2 kan cara pemakaian tudung kita dengan org kafir wat pe...
tak kisah la cara bagaimana pakai tu selagi masih menutup aurat tidah salah disisi undang-undang islam...
so jangan la terlalu sempit pemikiran kita..
macam mana nak maju kalau benda cam ni pun dipertikaikan...
yang kelakarnya ayat terakhir dia cakap pasal irma hahhahhaha...



Berfesyen tidak salah selagi menutup aurat..




No comments:

Post a Comment

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers