19 October 2011

Jom pergi makan free!!!


Assalammualaikum..
dah lama x melalut kat cini...rase ari ni x nak melalut byk sgt just nak kongsi ngn korg semua ape yang aku buat kat rumah bos aku ni...nth brp byk bos aku pun tak tau ....klu kat HPJ tu semua nye bos aku...
ala keje jd kuli je kan...ari jumaat yg lalu x plan pun nak g umah matron khadijah.. igt nak tido je kat surau x pun mkn free kat wad 5A tu je....tp dah org ajak dtg umah so aku n geng g la...
dah brp kali kot dia ajak aku g umah dia tp aku x dpt nak g la cz de je hal yg x dapat nak dielakan...
igt dtg umah dia trus mkn rupe nye kne tlg masak dulu huhuhu..
(eh suriani ko nk mkn je tau ae msk la pe g dah jadi anak dara pun nk malas ke huhhuuhuhu)
ok pas masak tu smpat lg posing kat depan umah matron..
ala diorg x kisah pun ngn aku dah tau sgt perangai aku ni klu dah de kemera kat tgn tu tau je la ape aku nak wat kan x perlu disuruh hahah...






Bersuap-suap lak..



zurin & kak zura






Dizah comel kan...




aku paling suke kalau jalan tak berkasut....cm ni la rupe aku...
anak sape la ni hahhahha

No comments:

Post a Comment

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers