12 September 2011

part 2: my besday yang dah lepas...


Assalammualaikum..
ok walaupun besday aku dah lepas aku nak gak kongsi pic ngn korang walaupun x byk...
saje nak bg korg jeles..(jeles ke)
tp tq gak kat kekawan opis aku la yg berusaha nak menceriakan hari aku....
siap sambut besday ngn bos aku lagi ingat senang ke...
ko korg tgk la ni...
ditempah khas ye.. 2 tingkat gitu...










opis aku kecik je ... so paham2 je sudah



tgk aku berjaya keluar kan kek ni dari kotak dia... punye susah nak keluarkan kek ni... tanpa cacat cela tau aku keluarkan tau....yesss.... aku berjaya (berlagak sih..)


so pas kek abis aku ambik la semua benda alah ni ha,,, lawa x aku wat..
sampai ke hari ini masih berupa ini la dia... x bersemut tau...huhuhuh

3 comments:

  1. cantiknye kek!
    happy belated birthday to suri ~_^
    sedap kan panggil suri? haha^^

    ReplyDelete
  2. tq ct arina...hehehhe x pernah lg la org panggil name tu...:)

    ReplyDelete
  3. wahh cantiknya hiasan kek tue. syg rs nk mkn

    ReplyDelete

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers