12 September 2011

Kota Warisan


Assalammualaikum.......
walaupun aku tak berapa nak sihat tapi bila ade orang ajak datang umah ...mesti dengan kuat semangat aku ni datang tau....
sepatutnye semalam aku dah balik putrajaya petang.. tapi sabtu malam sepupu aku call ajak datang umah ....
mak dia wat makan2 cikit...
aku pun ok je la kan...
mak ayah aku tak dapat nak datang la cz masing2 bz...
ok aku ngn adik aku sebagai wakil family datang la juga...
pape pun aku balik putrajay pagi tu... and adik aku ambik aku kat putrajaya....
penat OOOOooooo.. sampai putrajaya aku dah nak kene bersiap...
Sampai je adik aku kat umah dengan senang ati la gerak ke rumah sepupu aku kat KOTA WARISAN..




saja nak gedik ambik gambar....tak sihat2 pun sempat ambik gambar lagi gitu...


yasin yang kene ambik aku kat umah....sempat lagi tu....



comel la konon time ni hahha.....


cun kan...

2 comments:

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers