06 September 2011

Jalan raye ex-89


Assalammualaikum..
disebabkan kesibukkan raye aku x de mase nak menjenguk blog aku ni
so di sbbkan ade kesenangan hari ni ...
aku pun update la blog aku ni ha..
walaupun aku x brp nak sihat kan
demam raya la org kate
tiap2 tahun aku ngn ex-89 buat konvoi raya..
tp tahun ni cam mengejut sikit n mase tak tentu arah lak...
so ade peluang nak jumpa perlu di hargai..

ok aku nak cerita pada mggu lepas aku bz gile ngn byk pergi open house..
3 rumah lak tu pas tu terus g jalan raya umah mmbe yang berdekatan..
cz aku kene pergi putrajaya ade hal yang perlu aku selesaikan..
tgk hidup aku ni bz kot....
aku baru je balik dari kuala selangor..sok nye aku g open house...
so aku nak kongsi la ngn semua foto yang aku ade time raya ni....sape nak tgk dipersilakan



time pergi rumah aidil.. makan nasi minyak ok...










ni x de motif...


sebelum ade yang nak balik ambik foto bersame2...windu sgt ngn korg..


dik den aku mmg rapat ngn dia..cz dia kwn aku sejak sekolah rendah lg








dah kenyang aku balik la nak gerak ke putrajaya lagi...
fffuuuuuhhh pnt ye.. smpai umah kul 11 mlm..
ni je la yang aku dapat kongsi ngn korang semua..
maaf la kerana blog aku ni mungkin boring bile korg  baca ....
belum terlambat lagi kan.. aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR...BATIN mungkin tak kot.. huhuhuhu

No comments:

Post a Comment

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers