20 August 2011

shooping ke seremban...

Assalammualaikum semua..
diaatas sebab kerajinan aku pada minggu ni agak terlampau kan sebelum menjelang hari lebaran
aku dok syok nak update blog kesygan aku ni...
ok terus pada tajuk aku kan
aku nak g tau semua org yang aku dah shooping je sebenar nya hahhaha
harap semua jeles skrg.. ke aku yang shooping lambat ni
ok pape pun tahun ni aku shooping agak sakan cekit ok...
knp aku pilih shooping kat seremban??
mesti ade yang nak tau kan
sabar aku nak g tau la ni knp ok..
sabar2.. sabar tu separuh daripada iman...
sebabnya aku dah lama tak g seremban la jawapan nye..
lagi pun aku g ngn mmbe aku ni ha ..
dia la yang g tau kat seremban ade banyak barang murah..
kalau nak g KL harap maklum la kan semalam hari ape lak kan...
kang tgk semua org cam semut sudah..

sampai je rasa cm teruja je sebab aku dah sampai seremban...
sampai je aku cari brg untuk family aku dulu.....untuk org tersyg la yang diutamakan
brg aku last sekali aku cari ...
cian kwn aku sorg ni dah la teman aku g seremban tp tak beli pape pun
just g teman aku je rupanya..
aku sungguh hargai nya hahhah....
.... ok  kejap je aku dah jumpa ape yang aku nak beli..
pas selesai semua ha ni dia yang aku dapat brg yang murah n aku suke..
kaki pun sakit...
dah tu terus balik je.. pnt wei....
balik je terus rehat kan badan yang keletihan ni...
jam menunjukkan tepat kul 6 .. OMG aku x msk lg untuk berbuka....(rajin tak aku ni...)
cam ni la gayanya kalau duk bujang n merantau...
pas berbuka je mmbr umah aku ni lak ajak aku g teman dia g shooping kat PICC Putrajaya
ok aku bab jalan tanpa rasa keletihan compom la aku ikt kan...
so mlm pun x wat pe pun aku ikt la kan..
byk gile sale kat sana..
ari ni last so sape nak g.. baik g cepat sementara masa ada..


pas tu g pekenakan roti nan wei..
sedap kat kedai mamak lak tu..
kalau dah kenyang cam biase cam ulor la..
ngantuk la kan..
ok balik je mandi2 fffuuuuhhh....
terus ZZZZZzzzzzzzzzzzz...
tumbang sampai tak ingat dunia...



SELAMAT BERPUASA


No comments:

Post a Comment

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers