19 August 2011

Jalan cari pasal!!!


Assalammualaikum....
ish ni la satu perangai aku suke sgt x nak update blog ni...
tp disebab kan aku ari ni rajin n nak 2 ok ... kongsi kat korg time2 bulan puasa ni...
aku ajak kwn aku g nak kat luar n membuat perbincangan sedikit...
klu nak jmp kwn yg satu kepala ni mmg x dapat nak dielakan perangai yang suke bergmbar...
pape pun tq wat kwn aku ni en.hilman cz melayan karenah aku ngn cik mira...
tp skrg mmg klu nak kuar je kite org je yg free yg len bz je....
biase la bz ngn kekasih ati huhuhu...
almaklumlah kan yg kiteorg ni solo polo la katekan...
ish suriani plzz la kate nak cite...
ok jom cuci mate ngn hasil kerja n model yg x berbayar...
tgk je jgn lebih2 ok kang batal puasa lak hahhahhah
lawak saja...


aku tgk pun nak gelak huhuhu..




time ni kat picc putrajaya....


ha ni la dia cik mira yang sama hobi kiteorg...
(bergambar smpai bengkak)


dik den tp bukan adik ok... hanya nama gelaran


ayat-ayat mesra...


yg baju kuning tu la en hilman juru gambar kiteorg..





ok pape pun aku nak ucapkan selamat menyambut bulan ramadhan dan tak lama lagi kite akan menyambut HARI KEMERDEKAAN & SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI..
kepada semua yang cute meyut..huhu   :)

No comments:

Post a Comment

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers