10 August 2011

dugaan yang aku terima dengan hati terbuka...

Assalammualaikum..

dah lama rasenye aku x update blog aku ni ha...
atas sebab aku kurang sihat so nak tgk leptup ni pun da malas rasa nye...
tp ari ni masih x sihat lagi....windu punye pasal ngn blog ni aku pun kuat kan badan nak update blog ni...
blog ni pun kalau de mulut msti dah memekak kat telinga aku suruh rajin kan diri update blog ko ni ha....

ari tu aku sakit kaki kan tak tau kenape tetibe je sakit kaki ni kan... tp sok tu dah ok je...
dah masuk minggu kedua bulan puasa ni aku x sihat lak dah 2 hari aku x sihat ni....
tetibe je demam...sebab cuaca kot....

tp kuat kan badan nak g keje ni....walaupun tak berapa nak sihat kan...
nilah dugaan yang aku terima pada bulan puasa ni....
byk lagi dugaan yang aku terima tp aku redha keatas nye... mungkin ade hikmah disebaliknye...
hati ini hanya tuhan je yang tau pada yg aku rasa..
bila kita dapat sayang kan seseorg itu hanya pada dalam hati..
ia bukan milik aku...
selalu org kate kalau jodoh x kemana kan...
tp ati ni semakin syg semakin sakit....

aku doa kan kebahagian dia...

ya allah sesungguhnye dia bukan milik ku
hapuskan la rasa syg dan windu dalam hati ni untuk dia....

No comments:

Post a Comment

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers