23 August 2011

Berbuka puasa pada 21.08.2011 bersama ex-89...


Assalammualaikum...
Dah lama plan nak berbuka puasa bersama...tetapi ada sahaja yang menghalang...
akhirnya sampai juga masa yang dinanti2 kan...
bukan senang nak jumpa semua ni... sampai sanggup mintak cuti..
ok kekwn aku semua baik dah sanggup bekorban..
tempat nak g makan dah booking oleh Rahman..
Aku just pilih tarikh sahaja...
menu makan cik mira pula yang uruskan..
so yang lain datang makan dan bayar hahhaha
tak la ramai mana yang datang pun sebenarnya...
tp kira ok la dari tak de langsung kan.....
 semua dari sepang..
diorg turun putrajaya dulu untuk ambik aku kat umah
minggu ni aku tak balik sepang cz aku de hal yang perlu diuruskan
so 5 buah kete datang ambik aku..huhuh(syok ye..)



semua baru sampai...



time ni menu baru je tiba sebelum waktu berbuka


dik den dan izham
(yang suke buli aku dari dulu sampai sekarang)


cik wani dan cik melia


ok sebelum balik mesti la ini.....


hppy sgt2 ngn korg rase nye nak je lepak lelama ngn korg....
korg kekwn yang terbaik la...
lain kali kite g mkn same2 lagi ye.. harap semua ade la pas ni
winsu sgt2...:)


No comments:

Post a Comment

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers