02 July 2011

Ani Sup Lagi....


Assalammualaikum...
Smlm satu hari duk umah smpai ptg ish x leh jd sumpah boring gile...
nth la smlm mmg x de plan nak g mane pun...
mmbe semua nye bz....
tup..tup cik mira merangkap bdk umah aku plan jom g mkn sup...
aku awal2 lagi mmg x nak mkn sup pun....
tp cik wani ni pun nak mkn sup gak cz dah lame x g mkn kat kedai tu....
ANI SUP UTARA PUTRAJAYA..
mmg sedap pun sup kat situ.....
sampai2 je aku just order nasi ayam je n limau ais
cik wani n cik mira order sup set la cm biase...
mmg terbaik gak la mkn kat situ... so sape2 nak mkn leh la mkn kat situ..
plan lak pas mkn nak g mane lak tu.... ye la maunye x boring satu ari duk umah x wat pape...
baik g keje x la boring hahahah...boleh ke cm tu...
kite g alamanda pe g... cari brg cik wani dia nak beli cikit barang kat sana...
dah lame kot kiteorg x lepak sama cm ni...
jmp pun waktu mlm tu pun kalau aku tak tido g....

jemput makan nasi ayam hhhmmmm sedap!!



cik wani, cik mira dan sup mereka....


sedap senyum sampai tak ingat dunia.....terbaik!!!

2 comments:

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers