23 June 2011

Tiny pillow

Assalammualaikum....

Semalam aku dah terima brg yang aku order dari dni.. cz nice gile...suke-suke sgt...
nak tau pe dia....
ni ha....tiny pillow yang aku order cz aku de tgk blog dni ni...
come semua yang dia buat sendiri tau..




ni aku ngn mmbe opis order sekali n  siap dapat gift dari dni tau
gmbar ni tak de kene mengena ye.....
so sape nak order leh la order cpt kang dni bz dah tak dapat
di blog.Ardini humaira ye....

yang disediakan oleh si sakura....

1 comment:

  1. ..salam...
    chumel ar that tiny pillow...
    brp price dia ek...
    btw feel free to visit me @ http://irdayuhairani.blogspot.com..

    ReplyDelete

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers