20 June 2011

Bile windu...

Hai....
Sebenarnye teringat n terasa windu lak kepasa seorg insan yg bernama asiah....
yg saya gelarkan matron asiah...tetapi dia dah tak kerja lagi sebb.... jeng..jeng..
pencen la dah sampai masa dia pencen kan... sebelum dia menamatkan tugasan dia di sini kami semua terlah mengadakan jamuan untuk dia...


gmbar ni tak de kene mengena ye..

ni la semua ahli yg bertugas memasak untuk matron asiah bukan beli tau

yang ni la sister kaenah  kecik gak org ye... n baik tau dah cm sebaye nenek aku tau... tp dia layan aku cm anak lak... semua org jeles tau

ni dia matron asiah....

ni kne call semua trun mkn aku yg masak ni bikan senang nak rasa aku masak tau..

yang disediakan oleh si sakura

1 comment:

  1. best lah siap ada jamuan bagai..meriah lak tu :)

    ReplyDelete

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers