20 June 2011

Ais room...

Ais Room masti korg pernah dgr..
Mmg la kan dah sampai kuar tv lagi dalam racangan jalan2 cari mkn..
Aku dah lame plan nak g ngn family aku semua tp apakan daya bz gile masing2 smpai tak de mase…
Dari ibu aku mengandung sampai dah nak besar dah adik aku ni ha… tak dpt g..
dalam mggu ni lak tetibe je ibu aku ajak g mkn cz teringin nak mkn kat sana…
Pe lagi aku on je la kalau bab jalan serahkan je pada aku ni…. tak tau jalan pun aku leh jmp jalan tetibe….hahhah nmpk poyo gile kan…
Padahal aku baru je balik dari putrajaya pg tu…. Dah jalan lagi g je la ais room kat nilai tu… aku pun tak pernah g kat nilai tu selalu aku g kat bangi je tu pun mmbe aku bwk…dekat ngn kedai ayam penyek..






Ni ibu aku ye tgh kusyuk memilih menu untuk dirasa…
ha yg ni aku pilih nak try yg ni....

ni yg yus pilih....

dah smpai pe g mkn la ye smpai kenyang...
len kali leh pergi lagi..

yang disediakan oleh si sakura


3 comments:

  1. nyummmyyyy ice rooooom! heheee kalu i budget takder duit nak makan tutifruti makan kat sini jea, heeeee

    ReplyDelete
  2. eeee jelesnyaaaa..kat sini takde pown :( nangis lah ice cream tu sue..huhu

    ReplyDelete

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers