15 May 2011

Ani Sup Sekarang!!!!!

Assalammualaikum…..


Gendang gendut tali kecapi kenyang perut suka ati…
Tp aku bukan kenyang le… lapor gile tahap cipanzi…..
Jd kalau perut dah lapor nak mkn malas nak masak pe g kuar g makan le….
Dan pikir nk mkn kat mane ….
semua tempat cam tak best je.. so pikir dan pikir le nak mkn mane …
cik wani n cik mira tlg pikir kan coz korg pun lapor kan jd kne pikr same2 nak mkn kat mane…
 cpat le perut lapor ni….

Akhir sekali kate putus cik mira nak mkn sup…..
Secare tetibe terlintas jom mkn kat ani sup…
dah lame tak mkn kn so pe g jom….jom….
Ani sup ni tempat dia best gak la dekat putrajaya….mlm2 mkn ani sup ok gak pe…..
Tp nak jd kan cite…
org kate kalau dah rezeki jgn ditolak kan so kwn cik mira dia kate nak join kite org pe g so dial ah yg belanje kiteorg mkn mlm tu…..
Seblum smpai je dah tebayang nak mkn pe ni… cik mira sup….sup….sup…..
Cm biase dia akan pilih sup yang ade byk lemak….
N cik wani pilih sup campur…aku lak sup daging sudah…
Paling cepat siap tau2 je kiteorg lapor…
pe g belasah rezeki depan mate ni….
sedap gile kalau dah lapor…




Jd pas ni tak leh la mls masak kat umah g kang jd cm ni la lapor la yang teramat sgt…

No comments:

Post a Comment

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers