22 April 2011

SUNWAY PYRAMYD


Hai semua dah lama rase nye tak update blog aku ni…
rasa dah bersawang dah ni… penuh habuk lak…
So ari ni aku nak cite gak walaupun dah agak 3 minggu lepas atau lebih aku g…
 tp nak gak cite…
Sape nak bace meh rapat-rapat… nnt org len degar (cewah hahahah..)
Saje je nak berkongsi tak pe kan.. (boleh je)
Pada ari tersebut aku ngn kekwn aku ni dah boring atau
dah lama x jump kan so pe g plan punya plan g la jalan sunway.
Aku pun dah lama tak ke sana.. tp tak la ramai pun g coz semua bz ngn stdy mereka….
(so rugi la sape tak ikt …)
Aku pun time ni balik kg aku tu (bunyi cam jauh je) so
sok pg nye aku tggu cik mira ambik aku kat umah la….
Tak kan aku nak g nek motor lak tp tu je la yang aku ade nak nek kete ibu msti dan
pasti tak dapat la hahah….(padan muka aku kan)…

So yang pergi pun aku, mira,melia,syafik jemi,syafik isa n gf dia le….(ade gak gf kwn aku ni)
G satu kete je so yg menjadi mangsa kete syafik jemi, kete mira parking kat balai polis sepang..
Mmg tmpt terbaik la dan dijamin kene pecah…



Syafik isa lmbt smpai lambt coz g ambik gf dia la.. tggu 2 jam kot so kite org g la mkn dulu lapor gile kot…
Mkn mcd la mane lagi kan tu je yg paling cepat kot….

Pas syafik isa smpai so kite org pun g la jalan –jalan la mane lagi kan…..
nak men boling penuh so sempat ambik gmbar je la kat dpt tu huhuhu(sedih tau).
 

Jalan smbil borak n g mkn lagi lapor tahap cipanzi kan…
Badan je kecik mkn punye la byk….(jgn pandang pada luaran ok)

Kekwn aku pun same je lapor tau ……sbb jln byk ….igt nk lepak smpai mlm tp x best la kan dan sok nak balik putrajaya kan so kene rehat la…..
Ok la t de idea aku nak mengomel lagi


No comments:

Post a Comment

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers