23 April 2011

BILA TERINGAT



Hai aku nak buka satu cite ni….
Tertibe td aku duk bilik sambil dengar lagu… ish boring nye.. jd aku pun dok la belek-belek pic ……
Tertibe aku terlihat…(poyo je sebenar nye) pic lama aku ni…
Time zaman sekolah aku dulu….
Lame dah aku tak jumpa diorg ni pas sekolah aku zarang jumpa diorg ni….
Windu sgt la ngn mereka ni…..

 Gambar ni time jamuan raye kat sekolah tahu 2005 kot kalau tak silap ko aku pun dah lupe la hahhaha



Ni lak time aku g kem… aku dulu aktif gak la..



ni time skrg aku ngah wat keje ni bz.....
K la aku dah pent mengomel untuk wktu skrg t free aku nak mengomel lagi

1 comment:

  1. ALOLO...BUSY² PUN STILL COMEL. KLO ZIE KAN...PUII, MUKA CAM NK TELAN ORG TAW, SUNGGUH! HAHAHA :D

    ReplyDelete

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers