01 March 2011

meluangkan masa

Hari seperti biasa aku x tau nak wat pe setiap ari cuti cam tu juga x tau...xtau dan x tau....
so sape tau(wat ayat pelek)....
setiap ari keje ..pnt tahap melampau keje bayak lak xtau bile ntah nak abis... dah ade mase cuti x tau lak nak g mane ..memandangkan kepale dah pening perut lak dah lapor tahap gaban pe g jom g makan...
nk g makan pun kne pikir  gak... nk makan kat mane...
aku kalau nak pilih makan kat mane mmg 'ko' la jawab nye...
ali-ali makn kat mane lagi"wong solo" kat mane tu ???
mkn ayam penyek la....




ni baru nak makan... lapor sih...



tgk muke semua dah kenyang happy len macam kan.....aku pun dah turut kenyang...sedap gak la kan makan ramai-ramai .......tp ni kuar makan pun sempena cik amy nak kawin dah... n cik ila nak pindah umah leh so pe g belanje makan la... sedap teramatlah sangat lagi-lagi kalau ade orang belanje makan...
tinggal kenangan je la..


2 comments:

  1. igtkan lisa surihani punya blog..hehe.. tapi cool laa blog ni..macam tuan die jugak..hehe..:P

    ReplyDelete
  2. tq ae....
    saya budak baru belajar...
    saya lilis suriani bukan lisa surihani...

    ReplyDelete

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers