20 March 2011

Jalan pergi JJ Seremban

Hai....& Assalamualaikum


Jumpa lagikan...semalam cuti ari ni dah keje cam malas je nak keje ari ni kan ..
mggu ni aku balik kg la nak jumpa budak kecik (ira, yusri dan yazid)
dah lama tak balik kg..agak berapa lama ae(kes malas balik huhu)

tapi time ni aku balik dalam keadaan yang kurang sihat kan dah semggu aku ni sakit tekak...kes durian ari tu la ish..terbatal semua aktiviti aku kat kg (padan muke aku)
kat umah terbaring je la...men ngn si yazid la...dah besar adik aku ni.
.
smlm balik je umah sewa aku kuar g jmp mmbe kat seremban...dah tak tahu nak wat pe nek KTM...
dah ptg kot aku g tu dalam kul 3 pm..

sampai kat seremban dah kul brp...tggu mmbe aku ambik lagi kul berapa gerak je dari ktm kul 6..
ppprrrreeehhh!!! lama gile aku tggu mmbe aku ni....

sampai je aku g JJ tgk tiket movie pas tu g jalan jap n mkn lapor gile...
9.15 aku tgk movie best gile la cite tu....top...top.. tgk dah kul 11.15 alamak dah malam ni pe g aku suruh mmbe aku antar la dah mlm kot klu jd pape abis la kan... tp aku tau kwn aku ni bek org nye msti dia antar aku balik punya....

sampai je umah aku gosok baju n tido ngntok nye..aku ani dah dua mggu aku kuar ari ahad dah la sok keje
nak wat cam ne time tu je aku free..
so mggu depan x tau nak plan g mana lak hahhah

2 comments:

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers