02 March 2011

jalan-jalan ikut suke ati

Assalammualaikum...
kali ni aku dah de plan nak wat pe....
lepas balik keje ari sabtu (ot la....)
aku plan ngn mmbe umah aku ni aku nak g jalan-jalan kat putrajaya....
tepat jam 2 petang keluar nak g ni top...top...
ujan lak...k aku tunggu la dengan kesabaran yang ada dalam diri ni...(ceewaah...)
k dah benti ni kuar la.. sebelum  tu aku g la isi minyak motor aku ni..
 yang agak rajin gak aku nak mengisi nya(aku yang pemalas..)
pas isi ni aku teruskan niat dihati ni...top..top..
hujan yang turun bagai kan salji yang turun(eh salah ayat lak)

so aku singgah la sebelum aku nk balik..
pe g aku sempat lepak kat tempat ni...

aku lepak jap boring duk umah....


termenung jauh ni ...





sedih...


dah penat pe g balik umah la....
balik tu dah basah lencun ...
so bukan selalu men ujan kan jd kite kasih basah abis...segala ape yang ada pun basah x kira masa...
sampai ujan pun berhenti sebab tgk budak sorang ni x takut demam main ujan hahha
dulu nak men ujan pun ibu x kasi takut kang demam...
sekarang dah besar leh jage diri...(jage diri??)


1 comment:

  1. hahaha... x ckup kasut ke ape awk nie???ape pn gud luck...trus kn niat bek anda as model...s
    sye sokong...

    ^_^

    ReplyDelete

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers