31 March 2011

Giveaway Ezan Yang Ke-2

Assalammualaikum...
Pepagi ni aku saje je nak tgk blog aku ni
tgk punye tgk terlihat lak satu entri ni.

Sebelum ni ada juga tgk tuan punya blog tu buat GIVEAWAY ni..tp dah lambat sungguh sedih tau..
Aku pun follow blog ezan ni tau..
nak tau kenapa :

  • Blog dia ni kemas dan teratur...
  • Blog dia ni selalu bagi bende baru
  • Blog dia ni best tau sebab tak boring 
  • Yang paling penting blog dia ni warne pink...
  • comel sgt tau..

Ok kepada semua tuan punye blog cepat-cepat follow blog pink tu...
GIVEAWAY akan tamat pada jam 12 pm cepat kalau tak masti rugi....

sekian terima kasih...

No comments:

Post a Comment

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers