28 February 2011

WOW putrajaya

jumpa lagi....
kalau jumpe lagi makne nye tak pernah bosan la ngn aku kan.....
sape boring angkat kaki sila kan ye.....
ni time aku mmg hilang punca nk g mane time cuti ni kan...
pe lagi tempat nk g kalau bukan alamanda...



ni kwn aku cik wani....
dia gak yg kene teman aku g jalan x de sape lagi la time ni.....


sedap.....sape nak..

 
time ni dah kat wow putrajaya.....
ramai gile org sampai parking kete pun penuh ....
disebabkan aku ni murah rezeki dapat la parking tu...
kenyit mata kat mamat tu yg dapat (gatal kan)..

No comments:

Post a Comment

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers