25 February 2011

idaman cik suriani

hiasan bilik....
sapa yang tak suke kalau hiasan bilik impian menjadi kenyataan kan..aku pun ade hiasan bilik idaman walaupun hiasan agi korang biasa je aku peduli ape janji aku suke (suke aku le..) aku pun tau maeti ade yang suke kan huhuhu... jom kite tengok ok...


ni best tau tengok la warne bilik dia merah gabungan dengan putih dan hitam....



ni pun lawa gak tapi warne sesuai untuk sesiapa suke warne lembut pink putih tu.....



ni waktu malam best la ti kalau time panas compom mau terbakar kulit mane tak nye tengok warne pun dah tau...



ni sesiapa ada anak sepasang leh la buat bilik cam ni ye.... ok gak lawa ni ...





lawa ye suke.....suke....



ni best gak kan...
ok dah boleh pilih la hiasan bilik mane yang korang suke....
jadikan la bilik tu seperti tempat fantasi yang menyeronokan untuk korang sendiri ....

9 comments:

  1. indahnye =D
    kalau dpt bilik camni..mmg xkeluar rumah la nampaknye =p

    ReplyDelete
  2. eeeee lawa lah! dan dan lg yg bertema kan kaler red tu....sokka! hehe

    ReplyDelete
  3. lawa kan...
    ambik la sebagai contoh ....
    suke juga

    ReplyDelete
  4. smart la yang ade 2 kaler tu.. hehehe.. tapi sayer prefer pink karer!!.. hehe

    ReplyDelete
  5. aku paling suka yg soft n simple2 ni..
    eeeeiii.. trus mengidam mo cat bilik..
    hihi

    ReplyDelete
  6. **Off topik
    -->> oh ye su, blog su zie review dlm my blog. u're my blog follower pilihan utk arini :) check it out at http://princessredbloodsnow.blogspot.com/2011/02/reddish-segmen-follower-pilihan-suriani.html

    ReplyDelete
  7. lawa nak mnjaga pun susah heee

    singgah sini hai2 dr blog zie tu

    ReplyDelete
  8. yg kaler pink tue mmg cantik..

    ReplyDelete
  9. zie>hai.. ok tq
    tak susah la kalau dah minat

    ReplyDelete

sekarang suriani akan balas message dengan berbesar hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meningkat usia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers